Hírek

Rózsa box akció a Florist Virágszalonban!

 

Szolnoki Esküvő Kiállítás

ABA-NOVÁK AGÓRA KULTURÁLIS KÖZPONT
2018. január 14.

Bővebben
 

ESKÜVŐI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR 2018. január 27 – 28.

Az ESKÜVŐI KIÁLLÍTÁS  14. alkalommal,  2018. január 27. és január 28. között  kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportaréna területén.

Bővebben
 

Esküvő Kiállítás Kecskemét

2017. január 21.  /  Kecskemét, Izsáki u. 6.

Bővebben
 

Juhász Nándor Ceremóniamester 10 modern ötlete az esküvőtökre

 

Legyen mókás az esküvőd!

A XXI. század esküvőin már egyre nagyobb igények vannak: legyen minél színesebb, izgalmasabb, mindenki számára megfelelő. Ehhez összegyűjtöttünk néhány tippet, mellyel különösen szórakoztatóvá tehetitek az esküvőtöket. 

Bővebben
 

Öltözék tippek vőlegényekhez

Sokan úgy gondolják, hogy az esküvőnek két fő szereplője van: az esküvő és a menyasszony. Ezzel szemben mi tudjuk, hogy a vőlegény szerepe sem elhanyagolható, így összegyűjtöttünk nekik is néhány szempontot a megfelelő öltözék kiválasztásához. 

Bővebben
 

Válassz az alakodhoz illő menyasszonyi ruhát!

A menyasszonyi ruha kiválasztása mindig nagy feladat, hiszen az ember fejében kialakult elképzelés a tökéletes ruháról nem mindig azonos a valósággal. Hogy miért? A médiából áradó idealizált hölgyek alakja legtöbbször nem egyezik meg az igazi menyasszonyok alakjával: körte-forma, alma-forma, vékony-magas, molett-alacsony. Mi segítséget nyújtunk a megfelelő ruha kiválasztásában!

Bővebben
 

Tippek igazi menyasszonyoktól

Számos blogot olvashatunk, melyek különböző jótanácsokkal látják el a menyasszonyokat, ám ezek közül csak kevés állja meg a helyét a való világban. Ezúttal igazi menyasszonyokat kérdeztük meg, mit tanácsolnak az eljegyzetteknek. 

Bővebben
 

4 esküvői hagyomány, amellyel bátran szakíthatsz

A várva várt lánykérést követően máris elkezdődik az esküvő szervezésének pillanata, mely az időpont kiválasztásától egészen a nászútig szól. Ez az a pillanat, amikor minden menyasszonyban megfogalmazódnak azok a vágyak és sóhajok, melyeket mindenképpen meg szeretne valósítani, és azok a gondolatok, szokások, melyekkel azonnal szakítani akar. Ehhez a legjobb, ha készítünk egy pro-contra listát, ám mi már most segítünk ezzel a négy etikett szabállyal, amit akár már most el is felejthet minden menyasszony.

 

Bővebben
 
Tedd fel kérdésed, és esküvőszervezőnk 48 órán belül igyekszik megválaszolni azt legjobb tudása szerint :)
kérdezz itt!
 

Adja meg nevét és e-mail címét és iratkozzon fel hírlevelünkre!

 
 
Hírlevél feliratkozás
 
No name
 
Esküvőjük időpontja: - date -
Tovább a blogra